Cases

Het werk dat wij doen komt tot stand samen met krachtige initiatiefnemers die bezig zijn met de gebieden en gebouwen van morgen. We bundelen onze krachten met projectontwikkelaars, beleggers, (semi-)overheid en non-profit organisaties en maken de wereld zo een stukje interessanter. In de fase waarin we werken zijn veel opdrachten vertrouwelijk, maar hieronder een glimp van een aantal cases.

Maassluis2

Gemeente Maassluis

We zijn door Gemeente Maassluis geselecteerd voor een nieuwe opdracht! We gaan aan de slag met een haalbaarheidsonderzoek voor de nieuwe Olympiahal en faciliteiten voor aangrenzende sportaccommodaties voor binnen- en buitensport. 

Sliedrecht

Gemeente Sliedrecht

We zijn bezig met een leuke nieuwe opdracht! In samenwerking met de Gemeente Sliedrecht en woningcorporatie Tablis Wonen werken we aan verdichtings- en inbreidingsstrategieën in het dorp.

Kaalheide

Sportpark Kaalheide in Kerkrade

We werken samen met Gemeente Kerkrade aan een stedenbouwkundig herontwikkelingsplan voor sportpark Kaalheide. Op deze locatie wordt gestreefd naar een multifunctioneel park waar sport, gezondheid en zorg samenkomen.

Aan de slag voor de politie

We zijn een van de geselecteerde bureaus om ontwerpend onderzoek te doen voor de politie! De komende vier jaar werken we samen met MoederscheimMoonen Architects en Juurlink+Geluk aan ruimtelijke opgaves die bijdragen aan een veiliger Nederland.

Sloterdijk I Zuid III

Het huidige bedrijventerrein Sloterdijk I Zuid verandert de komende jaren naar een gemengde woon- en werkwijk. In opdracht van een breed team (o.a. SBI Development, Bun Vastgoed, en AM) werken we aan een vitale toekomstvisie en structuurontwerp voor blok III in het gebied. Hierbij implementeren we de grote ambities voor de wijk in een concreet plan dat past binnen de stedenbouwkundige en beleidsmatige kaders van het toekomstige gebied.

Nieuwe toekomst voor winkelcentrum Heuvel

In samenwerking met 3W real estate en AT Capital hebben we een ruimtelijke verkenning gedaan naar de ontwikkelmogelijkheden van Heuvel, een van de grootste binnenstedelijke winkelcentra in ons land. We onderzochten hoe deze belangrijke plek in Eindhoven toekomstbestendig en vitaal kan worden, bijvoorbeeld door het toevoegen van wonen en het versterken van het huidige retailaanbod. 

365 dagen circuit Zandvoort

Voor CM.com Circuit Zandvoort geven we vorm aan de toekomst van het circuit. Hoe maak je van een monofunctioneel circuit een plek waar 365 dagen per jaar wat te beleven is? We ontwikkelden een gebiedsvisie waarbij een herdefinitie van publiek en programmering de sleutel is.

Een toekomstvisie voor zorglandgoederen

We werken aan de ruimtelijke toekomstvisie van zorginstelling Ipse de Bruggen. Aan de hand van structuurplannen geven we vorm aan drie landgoederen. De visie op zorg, ruimte, tijd en kwaliteit komen samen in een masterplan met een globale vastgoedstrategie tot 2050.